Indendørs

Køkken

Engang skulle køkkenet gemmes væk. Dette var hverken et rum man viste frem, eller hængte ud i. I takt med udviklingen og kvindernes indtog på arbejdsmarkedet, ændrede køkkenet form, fra det snævre lille rum, gemt bagerst i hjemmet – datidens udtryk for lav social status, til det i dag centrale rum, placeret tæt på hovedindgangen, let tilgængeligt for familie og venner. Køkkenet er hjemmets samlingspunkt og her den personlige stil vises frem – hvor der kræses for detaljerne og materialerne.
Og køkkenet er i fortsat udvikling. Foruden at være samlingspunkt og fremstå flot, er det i dag her mange udlever deres indre gourmet kok. Køkkenet bruges mere end aldrig før, hvorfor materialerne skal være i top, køkkenet slidstærkt, og kunne leve op til samlingspunkt og storkøkken.

Vi kender både til køkkenvaner, indretning og kan hjælpe jer, når det kommer til indspark og materialevalg.

Stue / værelse

Vores rum, skal rumme alverdens. Lige fra privatliv, familietid, hjemmekontorer, børneværelser, walkins, til hygge og TV stuer. Måske skal nogle rum endda kunne kombineres, og bruges på flere måder. Hvad end rummene skal indholde og dets funktion, så har valg af materialer stor betydning for om rummet er rart at være- og befinde sig i, og ikke mindst akustikken – er materialerne for hårde, kan det føre til dårlig akustik.
Det samme gælder udformningen af rummene, lysindfald og farvevalg, som bidrager til den rette stemning.
Uanset rum, bør følgende overvejes: form, farver, materialer, funktioner, lys, akustik, samt rummets sammenhæng med andre rum. Det samme gælder indeklimaet – hvor der skal tages højde for udluftning og ventilation.

Disse prioriteter er sjældent noget man har med i sine overvejelser, og man fokuserer hellere på indretning og møbelvalg. Dermed overses noget af det allervigtigste.

 

Bad

Badeværelset er et af hjemmets vigtigste rum – et rum, som igennem årene har udviklet sig fra simpelt Water-Closet (vandkloset) til decideret “velværelse”, med utallige muligheder.
Vi er eksperter i at finde det badeværelse og den stil, som matcher jer og jeres familieform – og vægter gode og holdbare materialer.

Vi tilbyder rådgivning og ekspertise i alt fra materialer, badeværelses indretning samt tilbudtjek af eksisterende tilbud.

Planløsning og udnyttelse af rum

Boligens rum har- og ændre sig i takt med vores udvikling. Engang havde vi små køkkener og TV-stuer, hvor mange i dag ønsker sig store og lyse rum, med plads til hele familien.
Har man, eller flytter man ind i en ældre bolig, kan den rumme nye muligheder og matche nutidens- og jeres behov.

Måske køkkenet skal flyttes ind i stuerummet, eller hovedindgangen skal placeres i modsatte ende… Mulighederne er mange, og det kan være en klog beslutning af få friske øjne på sin bolig – så den bliver fuldt udnyttet og jeres optimale drømmebolig!

Design og boligindretning

Vores hjem er vores base og dér, hvor vi skal føle os hjemme!

Få inspiration til alt fra farvevalg til indretning – med udgangspunkt i jeres stil. Få nye øjne på jeres rum og disponering, samt tænkt jeres nuværende interiør ind i en fornyet kontekst.

Står I overfor en salgssituation, hvor jeres hjem skal fremstå indbydende overfor køber, tilbyder vi ligelede salgsstyling.

Se vores priser og pakkeløsninger med fordelagtige rabatter

Klik og læs mere

Udendørs

Tag

Når taget skal udskiftes, kan det være af flere årsager; alder eller fordi der ønskes et nyt udtryk på huset. Uanset årsag, så kan det være et stort projekt, hvorfor det er vigtigt at få tænkt i alle muligheder.
Skal der foretages ændringer eller andre forbedringer, nu hvor muligheden er der, det kunne f.eks. være at inddrage tagrummet til beboelse, ændre tagets konstruktion så der kan åbnes op til kip, indsætte ovenlysvinduer eller kviste.

Det er klart billigere at få gennemført evt. ændringer i samme fase, ligeledes er det også vigtigt, at få fokus på at isoleringen efterlever de anbefalede krav.

Terrasse

Hvad er jeres behov når der skal vælges terrasse?
Hvilket materiale er mest hensigtsmæssigt?
Hvad tid på døgnet bruges den mest ? 

Skal der helst være sol eller skygge, eller begge dele?
Skal det være en terrasse med plads til mange mennesker?
Skal det være et miljø med udekøkken

Der er mange spørgsmål som skal besvares. Lad os hjælpe jer med disse spørgsmål, og få den terrasse I har drømt om!

Facade

Husets visuelle udtryk!

I Danmark ser vi flest husfacader af mursten, træ, fibercementplader eller gasbetonblokke som ofte er blevet pudset. Det optimale resultat er selvfølgelig, at facaden matcher hustypen og hus stilen.
Udover det visuelle udtryk, har facaden også en funktion, den skal nemlig beskytte ydervæggen mod sol, regn, temperatursvingninger og vind. 

Facadens levetid er også vigtig og afgørende for hvilket materiale man vælger samt fremtidige vedligeholdelse. Ligeledes om huset har behov for isolering inden facade beklædningen.
Det er ikke facadevalget som afgøre om huset er sundt at bo i, men om huset er velisoleret, fri for fugt og har tilstrækkelig udluftning. Igen er der mange ting der skal tages stilling til.
Derfor er det en god idé, at rådføre sig med en byggekyndig person når valg af facade skal træffes. 

Vinduer

Ved en vinduesudskiftning indgår der mange elementer som man skal være opmærksom på.

Hvilke vinduer passer bedst til huset, er vinduerne et bærende element i nuværende konstruktion, hvordan opnås det bedste resultat, både arkitektonisk, proportionsmæssigt og hvilke lovmæssige krav skal indfries omkring bl.a. energi optimering? 

Disse og mange flere spørgsmål kan vi hjælpe med at besvarer. 

Der stilles i dag en del krav i bygningsreglementet ved udskiftning af vinduer, bl.a. omkring placering, så der ikke opstår overophedning i huset samt isoleringseffekten, ligeledes er der regler for vinduernes energibalance, som man skal forholde sig til, uanset om man bygger nyt eller renovere. 

Mulighederne er mange, der produceres vinduer i træ, plast og aluminium og der er stor forskel på pris og kvaliteten af de vinduer som sælges i dag.

Skal vi også hjælpe jer?
Så kontakt os i dag!
Skriv eller r
ing  til os på:
40 44 37 04

Vi ser frem til at frigøre jeres tid – og bidrage til de gode rammer om et helt hjem.