Rådgivning til køb af materialer – samt indhentning af tilbud

Vores mål er kort og godt, at lette jeres byggeprojekt og sparer jer for tid og eventuelle fejlkøb!

ET HELT HJEM’s store markedskendskab samt mange års erfaring i byggebranchen gør, at vi kan aflaste jer, når I skal bygge eller renoverer – i et marked, som kan være svært at gennemskue – når det kommer til at finde materialer, gennemskue priser eller holde sig opdateret på de mange muligheder. 

Læs nedenfor, hvordan vi kan hjælpe ↓

Vi indhenter tilbud

At søge info på nettet – gå i byggemarkeder, læse boligmagasiner, alt for at hente inspiration til valg af materialer, er en tidskrævende proces.
Og det bliver ikke mindre tidskrævende, når de enkelte materialer så skal findes fysisk. Processen kan skaber stor forvirring hos mange, da det er et marked med mange udbydere og muligheder.

Spar jeres tid og book ET HELT HJEM til den tunge tidskrævende research

Med vores kendskab til byggemarkedet, de mange forskellige leverandører, kan vi nemmere og hurtigere indhente de rette materiale valg som matcher jeres ønsker og drømme.

Lad os finde de rigtige gulve, vægge, lofter, fliser, lamper, køkkener, interiør, farver mv.
At researche hvad der findes af muligheder kræver utallige timer, og gøres ikke på en enkelt aften ved skærmen, efterfulgt af et par enkelte besøg hos forskellige leverandører.

Brug jeres tid- og energi på dét I brænder for – og vi bruger tiden på dét som vi er eksperter i, nemlig at finde de rigtige materialer til jeres hjem.

Lad os tage et møde, hvor vi får indblik i jeres ønsker og behov, herefter scanner vi markedet og efterfølgende præsenterer jer for et par eksempler som matcher det som I søger. Præsentationen kan være i form af fysiske prøver eller som printet billedmateriale.

3 billeder. Samme rum – fra start til slut

Skal vi også hjælpe jer?
Så kontakt os i dag!
Skriv eller r
ing  til os på:
40 44 37 04

Vi ser frem til at frigøre jeres tid – og bidrage til de gode rammer om et helt hjem.