Et ny virksomhed, med mange år på bagen!

ET HELT HJEM er blevet til, da vi har set nødvendigheden for en uafhængig rådgiver på det store, og til tider, uoverskuelige marked.
Vores mål er at lette jeres byggeproces, skabe overskuelighed og tid. Hertil ønsker vi også at spare jer for eventuelle fejlkøb.

En byggeproces koster mange penge, hvad enten I har købt et nyt hjem, eller ønsker at renoverer jeres eksisterende, uanset hvad så kan processen være forvirrende og opslidende. Det kan derfor være en god idé at rådfører sig med en uafhængig bygge- og materiale rådgiver, som kender markedet og kan bistå jer, så intet bliver overset og I kommer positivt igennem processen, med et resultat I kan være glade for.

ET HELT HJEM har fokus på kvalitet og bæredygtighed. Og ud fra jeres ønsker og budget, fremlægger- og finder vi den bedste løsning til jer.

EST. 1992

ET HELT HJEM udspringer af entreprenørvirksomheden DinByggePartner, som har eksisteret siden 1992 og har gennemført adskillige større renoveringsopgaver samt tilbygninger.

DinByggePartner tilbyder desuden rådgivning omkring renovering og energi optimering. En økonomisk gevinst for husejere – og samtidig en gevinst for miljøet.

Billeder fra renovering – og før/efter

Skal vi også hjælpe jer?
Så kontakt os i dag!
Skriv eller r
ing  til os på:
40 44 37 04

Vi ser frem til at frigøre jeres tid – og bidrage til de gode rammer om et helt hjem.